Wie Zijn We?

Omar Abdirahman

TEAMLEIDER KALSOONI ZORG

Mijn interesse in de zorg is 10 jaar geleden begonnen bij het organiseren van activiteiten voor jongeren. Vervolgens is het gegroeid naar de begeleiding van mensen van alle leeftijdscategorieën. Sommigen met uitdagingen door verstandelijke of lichamelijke beperkingen, anderen vanwege verslavingsproblematiek. Ik heb de kans gekregen te werken in verschillende delen van het land, in de vorm van ambulante begeleiding en bij instellingen. Toen een familielid afhankelijk werd van zorg, besefte ik wat belangrijk is in zo’n situatie. Betrokkenheid, ruimte voor eigen regie en vertrouwen. Vertrouwen in de mensen die voor jou of je naasten zorgen. Kalsooni Zorg richt zich op het bieden van kwalitatieve ondersteuning op basis van gezamenlijk vertrouwen. Daarom voel ik mij hier in thuis.

Visie

Kalsooni Zorg werkt met het uitgangspunt dat de behoeften van de cliënt centraal staan. De cliënt wordt te allen tijden in de eigen kracht gezet om de regie te behouden.

Kalsooni Zorg biedt een ondersteunende rol in de doelen die de cliënt wil bereiken en bespreekt alle knelpunten om deze samen voor te zijn. Kalsooni Zorg erkent dat het voor cliënten met een migratieachtergrond een drempel kan zijn om hulp te vragen door de verschillende culturele gewoonten. Uit ervaring en kennis biedt deze thuiszorg een veilige en vertrouwde omgeving om de uitdagingen die de cliënt ervaart, achter de deur vandaan te halen. De organisatie werkt cultuursensitief, en is met name bekend met de hulpverlening bij cliënten van Somalische of Djiboutiaanse origine. De naam Kalsooni Zorg sluit hierbij aan. Kalsooni betekent ‘vertrouwen’ in het Somalisch. Echter is Kalsooni Zorg een organisatie voor iedereen.

Cliënten kunnen vertrouwen op professionele hulpverlening vanuit Kalsooni Zorg. De organisatie bespreekt continu mogelijke samenwerkingen met ketenpartners om de bereikbaarheid van de ondersteuning te vergroten bij hulpzoekenden. Wij streven naar efficiëntie in de breedste zin van het woord.

Missie

Kalsooni Zorg is een organisatie met een hart voor de zorg. Wij bieden laagdrempelige zorg met inachtneming van alle relevante aspecten. De zorgverlening wordt op maat geboden door de wensen en behoeften van de cliënt centraal te zetten en de culturele en persoonlijke omstandigheden mee te wegen in de hulpverlening. Wij onderschrijven dat iedereen recht heeft op zelfredzaamheid en zelfbeschikking. Dit vormt een integraal onderdeel van ieder hulpverleningstraject.

Waarom zou je voor Kalsooni Zorg kiezen?

Jouw welzijn staat bij ons voorop!

Cliëntgerichte benadering

Bij Kalsooni Zorg staat de cliënt centraal. We luisteren naar jouw behoeften en stellen alles in het werk om aan jouw unieke zorgvraag te voldoen.

Doelgerichte ondersteuning

Onze toewijding reikt verder dan alleen zorgverlening. We bieden een helpende hand om samen met jou doelen te stellen en te bereiken.

Proactieve aanpak

Wij anticiperen op mogelijke knelpunten en problemen, nog voor ze zich voordoen. Door open communicatie en een preventieve aanpak zorgen we ervoor dat jij de best mogelijke zorg ontvangt.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Wij staan klaar om je te helpen! Stuur ons gerust een bericht

Adres

Nikkelstraat 23, 3067 GR Rotterdam.

Tel

0642311861

Email

Kalsoonizorg@gmail.com